Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei le trimite câte o sticlă de tărie lui Piedone și Nicușor Dan: 'Le este teamă de mine, aşa că poate îi ajută'

Facebook
catalin cirstoiu tarie

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Generală a Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, afirmă că le-a cumpărat, de la un târg din curtea Ministerului Agriculturii, câte o sticlă de tărie contracandidaţilor săi Nicuşor Dan şi Cristian Popescu Piedone. „Iau atacurile apărute zilnic împotriva mea drept dovada că le este teamă de mine, aşa că poate îi ajută acest cadou - mai ales că se numeşte «Tăria lui Cătălin»”, susţine el.

„Am văzut azi, la târgul din curtea Ministerului Agriculturii, cât de mult apreciază această iniţiativă atât producătorii, cât şi bucureştenii. Faptul că târgul a devenit deja o tradiţie a oraşului este un semnal clar că asemenea exemple trebuie multiplicate în toate cartierele Capitalei. Oamenii îşi doresc produse agro-alimentare autentice, sănătoase şi gustoase”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Cătălin Cîrstoiu.

El s-a declarat convins că, alături de ministrul Agriculturii, Florin Barbu, şi echipa PSD-PNL din Bucureşti, poate fi realizat acest lucru, ”fiindcă este un proiect din care toată lumea câştigă”.

„Nu m-am putut abţine şi le-am cumpărat câte o sticlă de tărie competitorilor mei, Nicuşor şi Piedone. Iau atacurile apărute zilnic împotriva mea drept dovada că le este teamă de mine, aşa că poate îi ajută acest cadou - mai ales că se numeşte «Tăria lui Cătălin»”, a conchis Cîrstoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.