Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul UDMR pentru Primăria Târgu Mureș intră în cursă ca independent

udmr

Presedintele UDMR Mures, Brassai Zsombor, a anuntat joi, într-o conferinta de presa, ca Soos Zoltan, cel care a câstigat din partea Uniunii pre-alegerile interne în rândul formatiunilor maghiare, va intra în cursa electorala pentru Primaria Târgu Mures din postura de independent.

'UDMR este deschisa partidelor politice care doresc schimbare. Asta înseamna ca pâna la urma sustinem candidatura lui Soos Zoltan ca si independent la functia de primar. Chiar daca a fost desemnat de maghiarii din Târgu Mures si este sustinut de partidele maghiare - UDMR, PCM si PPMT - Soos va intra în concurs independent, pentru a demonstra ca va fi primarul târgumuresenilor si pentru a demola zidurile înalte ale preconceptiilor etnice negative. Noi chemam muresenii, partidelor care au un proiect pentru schimbare sa sustina candidatul independent Soos Zoltan, de fapt singurul candidat, si accentuez, cu sanse reale de a schimba conducerea actuala', a declarat Brassai.

Soos Zoltan a câstigat anul trecut, din partea UDMR, pre-alegerile interne pentru desemnarea candidatului formatiunilor maghiare la Primaria Târgu Mures.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.