Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cannes: Antonio Banderas, Andie MacDowell şi Pamela Anderson s-au numărat între vedetele care au participat la gala caritabilă AmfAR

Shauntmax30
antonio banderas

Antonio Banderas, Andie MacDowell şi Pamela Anderson s-au numărat între vedetele care au participat, joi seară, la gala caritabilă AmfAR (The Foundation for AIDS Research) de la Cannes, unde Dua Lipa, Tom Jones şi Mariah Carey au susţinut scurte recitaluri, scrie news.ro.

Vedeta de televiziune şi modelul Kendall Jenner şi designerul Tommy Hillfiger s-au numărat printre invitaţii dineului pentru strângerea de fonduri în sprijinul cercetătorilor, scrie Reuters.

„Pe cât de optimişti suntem, această boală este departe de a fi eradicată”, a spus preşedintele AmfAR, William Roedy, după ce în ultimii ani au fost făcuţi paşi importanţi în vederea descoperirii unor tratamente eficiente împotriva SIDA.

Citește și: Harvey Weinstein a ajuns la un acord de mai multe milioane de dolari cu câteva femei care l-au acuzat de agresiune sexuală

La eveniment au fost licitate mai multe obiecte. Actriţa australiană Rebel Wilson a prezentat o statuie a lui Mickey Mouse din marmură, care a fost vândută pentru 450.000 de euro, de nouă ori preţul de pornire.

Un sejur pe o insulă privată din Tanzania a fost adjudecat contra sumei de 100.000 de euro, iar un portret al lui Mick Jagger realizat de Andy Warhol în 1975, semnat de ambii, a fost cumpărat pentru 325.000 de euro.

O motocicletă şi o colecţie de rochii Prada şi Chanel au fost, de asemenea, scoase la licitaţie, precum şi un sejur la Londra, împreună cu o întâlnire cu prinţul Charles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.