Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântărețul dorit de Firea, decizie radicală! Refuză să cânte la Târgul din Piaţa Victoriei: 'Este piaţa celor care doresc să se manifeste'

www.bzi.ro
concert

Ovidiu Lipan Ţăndărică a anunţat, vineri, pe Facebook, că refuză să cânte în Piaţa Victoriei, la Târgul de sărbători organizat de Primăria Capitalei. Artistul a spus că acest loc aparţine „celor care doresc să se manifeste”.

„Eu am cântat în Piaţa Constituţiei şi în Piaţa Universităţii, fiind locurile istorice unde se organizează Târgul de Crăciun. Piaţa Victoriei este piaţa celor care doresc să se manifeste, nu un loc al muzicii, culturii sau diversiunii. În oricare dintre cele două locuri cânt cu drag şi îmi doresc să transmit energia şi vibraţia mea românilor cu ocazia Centenarului”, a scris Ovidiu Lipan Ţăndărică pe Facebook.

A RUPT gura târgului! Mutarea surprinzătoare a unei cunoscute prezentatoare TV, după 10 ani de carieră - sute de mii de euro în joc

Primăria Capitalei a anunţat, joi, că Târgul de Sărbători - Festivalul de colinde şi obiceiuri de iarnă va fi deschis în perioada 5 - 17 decembrie, în Piaţa Victoriei. PMB a anunţat că în cadrul acestui eveniment vor cânta artişti precum: Maria Dragomiroiu, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Adrian Naidin, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Andra Gogan, precum şi Gaşca Zurli şi Orchestra Naţională Valahia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.