Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreața americană Ariana Grande a dat în judecată o companie de modă și cere despăgubiri de 10 milioane de dolari

Ariana Grande

Cântăreața americană Ariana Grande a dat în judecată compania Forever 21, pe care o acuză că i-a folosit imaginea în mod neautorizat, pentru a-și promova produsele, și căreia îi cere despăgubiri de 10 milioane de dolari, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Viorica Dăncilă îl atenționează pe Klaus Iohannis: Au trecut deja câteva zile

Într-o plângere depusă, luni, la Curtea Federală din Los Angeles, Ariana Grande a acuzat companiile Forever 21 și Riley Rose de publicarea a cel puțin 30 de imagini și videoclipuri neautorizate şi de însușirea numelui, imaginii și a muzicii ei, cu scopul de a-i face pe consumatori să creadă că au dreptul să facă acest lucru.

Potrivit artistei, acțiunile evocate în plângere au urmat după încetarea unor negocieri, în luna februarie, privind conceperea unei campanii de marketing, Forever 21 neplătind suma cerută de Grande.

Aceasta a mai spus că Forever 21 a înșelat consumatorii angajând un model care "îi seamănă în mod izbitor" și folosind coloana sonoră și versuri dintr-o piesă lansată de ea recent, "7 Rings", pentru a vinde produse.

Citește și: Surse Cazul Caracal. Ce se va întâmpla astăzi

Cântăreaţă şi actriţă, Ariana Grande-Butera şi-a început cariera în 2008, în spectacole pe Broadway şi a jucat şi în seriale marca Nickelodeon. Cu o voce comparabilă cu cea a lui Mariah Carey, Grande, nominalizată de patru ori la Grammy, a lansat trei albume de studio până în prezent şi a fost premiată, printre altele, cu trei American Music Awards și trei MTV Europe Music Awards. Grande a fost recompensată cu un premiu Grammy anul acesta, pentru cel mai bun album pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.