Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreața americană Britney Spears a fost scoasă temporar de sub curatela tatălui ei

Britney Spears Facebook
Britney Spears

Cântăreața americană Britney Spears a fost scoasă temporar de sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, și trecută sub cea a lui Jodi Montgomery, care se ocupă de îngrijirea artistei, potrivit tmz.com, anunță MEDIAFAX.

Jamie Spears este cel care a cerut să se facă această schimbare, invocând motive de sănătate. Acesta a depus documentele săptămâna trecută și va fi înlocuit de Montgomery până, cel mai devreme, pe 20 ianuarie 2020.

Conform platformei de știri online TMZ, nimeni nu s-a opus numirii lui Jodi, iar tatăl lui Britney Spears a cerut ca aceasta să beneficieze de aceleași drepturi pe care el le are, printre care puterea de a restricționa sau limita vizitatorii prin orice mijloace, accesul complet la documentele medicale și psihiatrice, datoria de a comunica cu personalul medical în legătură cu starea de sănătate a cântăreței.

Artista s-a aflat sub curatela tatălui ei din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei a fost monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut în favoarea fostului soț, rapperul Kevin Federline, custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston, în vârstă de 13 ani, și Jayden James, în vârstă de 12 ani.

Citește și: BREAKING Alexandru Cumpănașu a suferit un preinfarct (România TV)

La sfârșitul lunii aprilie, cântăreața a petrecut 30 de zile într-un spital pentru boli mintale, după ce starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid. Potrivit informațiilor inițiale, Britney Spears s-ar fi internat voluntar în clinica de psihiatrie, pentru a-și dedica un timp "propriei persoane", după ce tatăl ei a fost pe punctul de a muri. În noiembrie 2018, acesta a suferit o ruptură de colon, iar, de atunci, nu se simte bine.

Ulterior, cântăreața le-a spus judecătorilor că tatăl ei a internat-o forțat și că a obligat-o să ia medicamente.

Recent, Jamie Spears a fost acuzat de rapperul Kevin Federline, fostul soț al lui Britney Spears, că i-a agresat unul dintre copii.

Britney Spears, în vârstă de 37 de ani, era una dintre cele mai apreciate cântăreţe pop ale anilor 1990. A obţinut o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100. Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat "Glory", al nouălea de până acum, a fost lansat în august 2016.

De-a lungul anilor, Spears a primit mai multe premii, printre care un Grammy, șase MTV Video Music Awards, inclusiv unul pentru întreaga carieră, și șapte Billboard Music Awards. Artista a primit și o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.