Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreața americană Taylor Swift a fost criticată de activiști pentru concertul de la cursa de cai de la Merlbourne

Taylor Swift

Activiști pentru drepturile animalelor i-au cerut cântăreței americane Taylor Swift să anuleze concertul planificat pe data de 5 noiembrie la faimoasa cursă de cai anuală din Australia, Cupa Merlbourne (Merlbourne Cup), potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Un jurnalist italian aruncă-n aer cazul Caracal: Filmarea care dovedește că Dincă a făcut trafic

Cântăreața americană a fost acuzată că este mai interesată de bani și că nu manifestă compasiunie, pentru că a fost de acord să interpreteze două piese de pe albumul "Lover" la un eveniment ce promovează cursele de cai.

"Sunt nerăbdătoare să vin la Cupa Melbourne. Am auzit foarte multe despre cursa de cai", a declarat Swift pentru publicația Herald Sun.

În acest context, Coaliția pentru Protecția Cailor de Curse a lansat o campanie online în care cântăreței i se cere să nu mai participe la eveniment.

Citește și: Cutremur pe scena politică! Dezvăluirea făcută de Radu Cristescu

"Dacă pe Taylor Swift o preocupă atât de mult precum declară soarta animalelor, își va anula reprezentația și va transmite că abuzarea animalelor este inacceptabilă. Swift a pus banii înaintea compasiunii prin faptul că a fost de acord să cânte la Cupa Melbourne din acest an. Caii sunt uciși pentru profit și pentru distracție", au declarat membrii coaliției.

În opoziție, șeful executiv al evenimentului, Neil Wilson, și-a exprimat entuziasmul cu privire la participarea cântăreței la renumita cursă de cai.

"Să te gândești că vii la Flemington și vezi nu doar cursa care taie răsuflarea întregii națiuni, ci și o vedetă de talie internațională cu suma dată pe un bilet cu acces general este fenomenal", a afirmat acesta.

Cupa Melbourne ar fi primul eveniment din Australia la care Taylor Swift susține un recital.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Taylor Swift, în vârstă de 29 de ani, este unul dintre cel mai bine vânduți artiști din lume, cu peste 40 de milioane de albume și 130 de milioane de single-uri. Aceasta a primit, de-a lungul carierei, zece premii Grammy, 23 de Billboard Music Awards și un premiu Emmy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.