Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreaţa americană Beyonce va cânta la nunta fiicei celui mai bogat om din India, iar invitaţii vor fi aduşi la ceremonie cu 100 de zboruri charter

beyonce

Cântăreaţa americană Beyonce va cânta la nunta fiicei celui mai bogat om din India, Mukesh Ambani, alături de staruri de la Bollywood, iar invitaţii vor fi aduşi la ceremonie cu 100 de zboruri charter, informează News.ro.

Isha Ambani, în vârstă de 27 de ani, se va căsători marţi, în Mumbai, cu Anand Piramal, în vârstă de 33 de ani. Festivităţile încep însă din weekend, în oraşul Udaipur, unde vor avea loc petreceri şi ritualuri de dinainte de căsătorie.

Invitaţii la nuntă au acces la o aplicaţie cu activităţile cuprinse în program, între care şi un concert privat susţinut de Beyonce.

Citește și: SCANDAL la PRO TV, la Vocea României: REVOLTĂ totală când s-a aflat numele finaliștilor - VIDEO

Peste 100 de zboruri charter vor ateriza pe aeroportul din Udaipur, care este rar folosit, a precizat o sursă pentru Reuters.

Între vedetele de la Bollywood care vor fi prezente la evenimente se numără actriţa Priyanka Chopra, care s-a căsătorit săptămâna trecută cu Nick Jonas.

Presa indiană a speculat că la nuntă vor participa fostul preşedinte american Bill Clinton şi soţia lui, Hillary Clinton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.