Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreaţa americană Miley Cyrus pregăteşte un album cu versiuni ale unor melodii Metallica

imdb.com
Miley Cyrus

Cântăreaţa americană Miley Cyrus a anunţat că pregăteşte un album cu versiuni ale unor melodii Metallica, de la care a preluat deja "Nothing Else Matters" - cel mai cunoscut cântec al formaţiei - pe care l-a interpretat la festivalul Glastonbury în 2019, anunță news.ro.

Într-un interviu acordat lui Rick Owens şi publicat în revista Interview starul în vârstă de 27 de ani a dezvăluit că a lucrat la acest proiect cu un prieten în timpul izolării.

"Am lucrat la un album cu melodii ale formaţiei Metallica, lucrez încă", a spus ea. "Am fost atât de norocoşi să putem continua să ne dezvoltăm arta în timpul acestei perioade. La început, asta părea demotivant, dar acum, sunt foarte inspirată".

Citește și: Ludovic Orban, reacție despre faptul că Traian Berbeceanu nu este înalt funcționar public: ‘Rezervorul de înalți funcționari publici este foarte restrâns’

Cunoscută în special pentru melodiile pop, Miley Cyrus este o artistă influenţată de rock - melodiile precum "Why'd You Only Call Me When You're High" de la Arctic Monkeys (în 2014) sau "Heart Of Glass" de la Blondie (în septembrie anul trecut), sunt performanţe care au fost apreciate de fani şi de specialişti.

În iunie, ea a oferit o interpretare emoţionantă a piesei "Help!" a formaţiei The Beatles. O preluare realizată în cadrul Global Goal: Unite for Our Future, un concert fără public şi retransmis online, având drept scop să strângă donaţii pentru cercetarea medicală contra coronavirusului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.