Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreaţa Duffy a dezvăluit detalii despre atacul din urmă cu zece ani: Simţeam că dacă ceva mergea prost, mă va omorî

www.itl.cat
Aimee Anne Duffy

Cântăreaţa britanică Aimee Anne Duffy a dezvăluit detalii despre agresiunea a cărei victimă a fost în urmă cu zece ani.

În luna februarie, Aimee Anne Duffy povestea într-un mesaj publicat pe Instagram că s-a retras din lumina reflectoarelor din cauza unei traume. Ea a spus că a fost răpită, violată şi drogată, conform News.ro.

Duminică, ea a publicat un text amplu pe site-ul său, duffywords.com, oferind detalii despre atacul suferit şi despre lungul drum spre recuperare. Ea a explicat şi de ce nu a mai cântat şi s-a îndepărtat de prieteni şi familie.

„Era aniversarea mea, am fost drogată într-un restaurant, am fost drogată apoi timp de patru săptămâni şi dusă în străinătate”, a scris Duffy.

Ea nu a dezvăluit numele agresorului, dar a spus că „a făcut mărturisiri mascate că vrea să mă ucidă”.

„Nu părea sigur să merg la poliţie. Simţeam că dacă ceva mergea prost, voi fi moartă şi că mă va omorî. Nu puteam risca să fie totul la ştiri. Trebuia să urmez orice instinct aş fi avut”.

A reuşit să scape, dar a trăit mulţi ani îngrozită, deşi a apelat, în final, la poliţie. „Am vorbit cu două poliţiste, în timpul unor incidente ameninţătoare diferite din ultimul deceniu, este îndosariat. Identitatea violatorului trebuie gestionată doar de poliţie şi asta este între mine şi ei”.

Duffy a mai scris că, la un moment dat, s-a gândit să îşi schimbe numele, „să dispar în altă ţară şi poate să devin florăreasă sau altceva, astfel să pot lăsa trecutul în urmă cu o nouă viaţă şi să nu deranjez pe nimeni cu asta, să o duc singură”.

Trauma, a mai explicat ea, i-a afectat relaţiile. „Fiecare ar vrea persoana de pe coperta albumului, dar eu sunt doar o persoană rănită. Era inutil”.

După o lungă perioadă de terapie, Duffy spune că s-a împăcat cu cele întâmplate. Cât despre planuri pentru revenirea în muzică, ea este optimistă, însă nu a oferit vreo certitudine.

„Pot acum să las acest deceniu în spate. Unde este locul trecutului. Sper să nu mai existe întrebări «ce s-a întâmplat cu Duffy», acum ştiţi... şi sunt liberă”, a încheiat cântăreaţa în vârstă de 35 de ani.

Duffy este cunoscută pentru single-ul „Mercy”, care a petrecut cinci săptămâni în topurile britanice şi a devenit al treilea cel mai bine vândut cântec al anului. Albumul ei de debut, „Rockferry”, a fost un succes în Europa şi a fost, de asemenea, apreciat în Statele Unite. I-a adus un premiu Grammy şi a fost marele câştigător la BRIT Awards. În total, la nivel global, albumul a fost vândut în peste 9 milioane de copii.

Al doilea album al ei, „Endlessly”, a apărut în 2010, şi a reprezentat o schimbare în stilul muzical al cântăreţei.

Duffy a jucat şi în câteva filme, precum „Patagonia” (2010) şi „Legend” (2015). În 2013, ea a făcut parte din lineup-ul unui eveniment din New York dedicat lui Edith Piaf.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.