Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreț de rap, bătaie cu Poliția după ce a amenințat o tânără: a fost reținut pentru 24 de ore

M. C.
pixabay
pumn

Un tânăr de 19 ani a fost încătuşat după ce a ameninţat o femeie cu acte de violență și cu moartea, după care a făcut scandal la Poliția Cluj-Napoca, informează Mediafax. Potrivit surselor stiridecluj.ro ar fi vorba despre rapperul MobTrap.

O tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Cluj, a sesizat miercuri Poliția Cluj-Napoca, spunând că în martie un tânăr de 19 ani i-a adresat amenințări cu acte de violență, prin intermediul unei înregistrări video postate pe platformele de socializare.

Ulterior, în iunie, în timp ce era cu mai multe persoane, în zona unei baze sportive din cartierul Mănăștur, ar fi fost amenințată din nou de tânăr cu acte de violență, provocându-i teamă.

Totodată, tânăra a reclamat faptul că a fost intimidată și amenințată cu moartea, prin intermediul unui mesaj trimis de cel în cauză unei cunoștințe comune, pentru a nu sesiza poliția despre situația de fapt.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și l-au invitat pe tânăr la Poliție, unde acesta a adresat injurii și amenințări cu acte de violență la adresa agenților.

„A fost îndrumat să manifeste un comportament civilizat. Acesta ar fi devenit agresiv, polițiștii procedând astfel la imobilizarea lui. Au fost demarate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare în formă continuată și influențarea declarațiilor, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză. Unitatea de parchet competentă a fost informată cu privire la amenințările cu moartea și intențiile de distrugere a bunurilor instituției adresate de cel în cauză polițiștilor, în vederea analizării existenței sau inexistenței elementelor constitutive ale infracțiunii de ultraj”, anunță IPJ Cluj.

De asemenea, conducerea IPJ Cluj face verificări pe linie internă privind tehnica de imobilizare folosită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.