Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreţul pop Shawn Mendes, al treilea cel mai tânăr artist cu trei albume pe primul loc în Billboard 200

Gobus
Shawn

Cântăreţul pop canandian Shawn Mendes a devenit al treilea cel mai tânăr artist cu trei albume pe primul loc în Billboard 200, după ce discul omonim a fost vândut, în prima săptămână de la lansare, în 182.000 de unităţi, scrie News.ro.

Cel de-al treilea LP al lui Mendes a fost lansat pe 25 mai, prin Island Records. Cifra vânzărilor este cea mai mare înregistrată de un album al artistului. Mendes a debutat pe primul loc al clasamentului şi cu primele două albume: „Illuminate” (2016) şi „Handwritten” (2015).

Pe poziţia secundă s-a menţinut „beerbongs & bentleys” al lui Post Malone, cu 104.000 de unităţi vândute.

Rapperul Pusha T a înregistrat cea mai bună poziţionare în topul american al albumelor, după ce „Daytona” a debutat pe poziţia a treia, cu 77.000 de unităţi vândute. Artistul s-a mai aflat în top 10 al Billboard 200, în 2013, cu „My Name is My Name”, care a ajuns cel mai sus pe locul al patrulea.

În clasamentul curent, pe poziţia a patra s-a clasat „Testing” al lui A$AP Rocky, care a fost vândut în prima săptămână în 75.000 de unităţi.

Albumul „Invasion of Privacy” al lui Cardi B s-a menţinut pe locul al cincilea, cu 47.000 de unităţi, iar „Love Yourself: Tear” al grupului K-pop BTS, care a debutat pe prima poziţie în urmă cu o săptămână, s-a aflat acum pe locul al şaselea, cu 46.000 de unităţi vândute.

„Harder Than Ever” al lui Lil Baby a coborât - după două săptămâni - patru locuri, până pe şapte, cu 45.000 de unităţi vândute.

Pe locul al optulea s-a clasat artistul hip-hop Juice WRLD cu albumul de debut „Goodbye & Good Riddance”, care a urcat şapte locuri în a doua săptămână de la lansare, după ce a fost vândut în 43.000 de unităţi.

Coloana sonoră a musicalului „The Greatest Showman” a coborât trei locuri, până pe nouă, cu 43.000 de unităţi vândute în a 25-a săptămână de la lansare, iar „KOD” al lui J. Cole, tot atâtea poziţii, până pe zece, cu 37.000 de unităţi vândute în a şasea săptămână.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de descărcări sunt egale cu un album).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.