Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O noua cantină socială s-a deschis în sectorul 6

foto_-2

foto_-2Din data de 7 decembrie, o nouă cantină socială a fost inaugurată în sectorul 6,  situată la adresa Calea Crângaşi nr. 42-44, bloc 9 - 10, parter. Aceasta vine în sprijinul a 300 de persoane cu situații materiale precare, care au domiciliul în sectorul 6.

În prezent, Primăria Sectorului 6 asigură servicii de cantină pentru 500 de persoane, în unități amplasate în zona Ghencea, în zona bulevardului Timișoara și în cartierul Militari.

Obiective acestor cantine sociale sunt creșterea calității vieții și promovarea principiilor de coeziune și incluziune socială, la nivelul întregii comunități, după cum se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 6.

„Oferim în prezent servicii de cantină pentru 500 de persoane aflate momente dificile ale vieţii. Cantina Crângaşi, deschisă astăzi, ne permite extinderea acestui tip de servicii sociale, de acordare a unei mese calde, pentru alte 300. Suntem alături de membrii comunităţii prin cantine sociale amplasate cât mai aproape de casele lor, având în vedere că unele persoane se află în situaţii speciale şi se deplasează cu greutate”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.