Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cantonamentul FC Botoșani în Turcia - Vor fi cinci partide de verificare

www.gsp.ro
FC Botoșani Concordia Chiajna

FC Botoşani va pleca la Belek, în 10 ianuarie, iar elevii lui Liviu Ciobotariu vor susţine cinci partide de verificare, revenirea în ţară urmând a avea loc pe 22 ianuarie.

Primul meci pe care botoşănenii îl vor susţine în cantonamentul din Turcia va avea loc pe 12 ianuarie de la ora 17:00 împotriva campioanei en-titre a azerilor, Qarabag, formaţie care după 14 runde disputate în prima ligă din Azerbaidjan se află pe locul 2 cu 30 de puncte, la trei puncte de liderul Nefci Baku.

Al doilea test al botoşănenilor în Turcia va avea loc pe 15 ianuarie împotriva campioanei en-titre şi totodată a liderului la zi al Bulgariei, Ludogoreţ, echipă la care evoluează şi internaţionalii români Claudiu Keseru şi Cosmin Moţi.

Două zile mai târziu, mai exact pe 17 ianuarie, botoşănenii se vor duela cu ungurii de la Paksi, formaţie care se află pe locul 8 două 18 runde scuse din această ediţie a primei ligi din Ungaria.

În ultimele două teste, formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu îşi vor măsura forţele cu Meppen, formaţie aflată pe locul 16 în cea de-a treia ligă germană, duelul fiind programat pe 19 ianuarie şi cu ruşii de la Orenburg echipă care după17 runde disputate în prima ligă se află pe locul 10 cu 16 puncte, duelul de pe 21 ianuarie fiind şi ultimul pe care elevii lui „Ciobi” îl vor susţine în cantonamentul din Turcia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.