Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cap de listă la europarlamentare propune înființarea unui nou minister

gov.ro
guvern

Candidatul care deschide lista PRU la alegerile europarlamentare din 26 mai, fostul deputat PSD Bogdan Diaconu, spune că este nevoie de înființarea unui minister „al recuperării avuției naționale”.

„Români, vom înființa un minister al recuperării avuției naționale! Am străbătut aproape din jumătate din județele țării și peste tot am văzut același lucru: jaf, hoție, trădare și sărăcie. Fabricile și uzinele României au fost devalizate, vândute la fier vechi sau privatizate în favoarea unor companii străine care le-au închis ca să nu concureze fabricile și uzinele din vest.

Galațiul, principalul port românesc de la Dunăre, este în cădere liberă după mai mult de 150 de ani de continuă creștere economică. Până în 1990, Galațiul ocupa locul 4 în ierarhia contribuțiilor la PIB. Acum e pe locul 33.

În 30 de ani, au fost desființate 150.000 locuri de muncă. Din Galați au plecat definitiv peste 50 de mii de locuitori. Din 82 de mii de locuințe, câte sunt în Galați, 10 mii sunt goale.

Industria gălățeană aproape că a dispărut. Mai contează combinatul siderurgic Mittal Steel și Șantierul Naval Damen. Dar ambele au încăput în mod necinstit pe mâni străine. Noi nu am avut voie să concurăm pe piața globală.

Vom controla fiecare privatizare și fiecare hoție. Cei care au dat cu țara de pământ trebuie să plătească! Trădarea nu are termen de prescripție!”, a scris acesta, duminică, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.