Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Capitala rămâne cu aceleași RESTRICȚII: prefectul anunță mâine ședință de FOC cu INSP și DSP/ Carantina NU e exclusă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Alin Stoica

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit duminică, de la ora 12.00, pentru a prelungi măsurile în vigoare pentru Bucureşti. Duminică, prefectul Alin Stoica a precizat că autorităţile nu au de gând să introducă noi restricţii, dar că vor fi intensificate controalele. Măsurile în vigoare au fost prelungite cu 14 zile, însă o carantinare a Capitalei nu este exclusă.

Citește și: Primarul Timișoarei SE SCUZĂ după ce s-a ABȚINUT de la votul pentru prelungirea carantinei: Fritz acuză presiuni POLITICE

"Sunt măsurile sanitare, igiena, masca, să nu ne deplasăm să creăm aglomerație în mijloacele de transport în comun, să nu punem în pericol sănătatea celorlalți. Școlile funcționează și ele cu restricții, și aici măsurile sanitare trebuie respectate și aici.

Având în vedere faptul că rata a crescut cu jumătate de punct procentual, mâine voi avea discuții cu INS și DSP pentru a vedea ce măsuri pot fi luate dacă rata crește peste 6 la mie.  Dacă ajungem peste 6 la mie, nu se vor putea face cursuri. Este posibil să se ia măsura carantinării zonale", a declarat Prefectul Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.