Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul echipei AS Monaco, condamnat pentru fraudă fiscală

www.skysports.com
Radamel Falcao

Internaţionalul columbian Radamel Falcao, actualul căpitan al echipei AS Monaco, a fost condamnat miercuri, în Spania, la plata sumei de 9 milioane euro, precum şi la 16 luni de închisoare, pedeapsă comutată în amendă, pentru fraudă fiscală, au anunţat surse judiciare, citate de AFP, scrie Agerpres.

În aşteptarea verdictului, "El Tigre" a achitat deja fiscului spaniol, în luna iulie, 8,2 milioane euro, pentru acoperirea sumei solicitate de procurorii spanioli în numele administraţiei fiscale, plus penalităţile pentru întârziere.

Jucătorul sud-american va trebui acum să completeze diferenţa până la suma totală de 9,058 milioane euro. El a primit şi pedeapsă de 16 luni de închisoare, comutată într-o amendă de 96.000 euro.

Citește și: Scapă de STRES cu un simplu exercițiu de respirație

Atacantul, care a evoluat la Atletico Madrid între 2011 şi 2013, a fost acuzat că s-a folosit de o reţea de societăţi-paravan, cu sediul în străinătate, în special în Insulele Virgine Britanice şi în Irlanda, pentru a ascunde de fisc veniturile legate de exploatarea drepturilor sale de imagine.

În afara lui Falcao, mai mulţi jucători de top au intrat în vizorul fiscul spaniol, printre aceştia numărându-se starurile Lionel Messi (FC Barcelona) şi Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.