Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor, speră să-și 'spele rușinea' în fața suporterilor printr-un rezultat bun cu FCSB

www.digisport.ro
Dan Nistor Dinamo

Căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor, consideră că printr-un rezultat bun cu FCSB echipa sa şi-ar mai „spăla din ruşine” în faţa suporterilor, după rezultatele din campionat şi Cupa României, informează News.ro.

„Înseamnă foarte mult pentru mine acest meci. Sper să nu le înşel încrederea suporterilor. Vom vedea la ora meciului dacă e dezechilibrat sau nu, pentru că ei aşa au zis şi acum doi ani. E cel mai important meci din acest an, noi trebuie să ne ridicăm la nivelul suporterilor şi să-i facem bucuroşi. Eu prefer să vorbesc mai mult pe teren. Sper să mai spălăm din ruşine, pentru că am pierdut ruşinos şi în cupă, ne-a eliminat oe chipă de Liga a III-a. Pot spune că acest meci ar mai spăla un pic din ruşine. Cred că pentru ambele echipe e important, nu contează locul în clasament. Cred că şi ei aşteaptă acest meci de la începutul anului, ca şi noi. Sperăm să ne ridicăm la nivelul acestui derbi”, a declarat Nistor, vineri, într-o conferinţă de presă.

Referitor la gazonul de pe Arena Naţională, Nistor a spus că echipele vor juca fotbal pe plajă: „O să fie fotbal pe plajă cred. Astea sunt condiţiile, trebuie să ne adaptăm la ele. Vom vedea la ora partidei dacă ne va dezavantaja”.

Partida Dinamo – FCSB, din cadrul etapei a XV- a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.