Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, testat pozitiv la noul coronavirus

Inquam Photos - George Călin
Inquam Sergio Ramos

Sergio Ramos, căpitanul echipei Real Madrid şi al selecţionatei de fotbal a a Spaniei, a fost testat pozitiv la Covid-19, a anunţat marţi clubul său, citat de Reuters, potrivit Agerpres.

Fundaşul spaniol este în prezent accidentat şi nu va putea evolua pentru madrileni în partida retur cu FC Liverpool din manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, programată miercuri seara pe stadionul Anfield.

El a ratat a ratat şi marele derby cu FC Barcelona, câştigat sâmbătă de Real Madrid (2-1), pe care l-a urmărit din tribunele arenei Alfredo din Stefano.

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA

Sergio Ramos, care a împlinit de 35 ani la sfârşitul lunii trecute, în cantonamentul selecţionatei Spaniei, este al şaptelea jucător din lotul lui Real Madrid care s-a infectat cu Covid-19 de la debutul acestui sezon, alături de antrenorul Zinedine Zidane, subliniază cotidianul AS.

Căpitanul Realului a avut ultima apariţie în echipa madrilenă pe 16 martie, la meciul cu Atalanta Bergamo, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, după care a mai evoluat pentru selecţionata Spaniei în prima repriză a meciului cu Grecia, precum şi în ultimele minute ale partidei cu Kosovo, pe 31 martie. Apărătorul a suferit o leziune musculară la gamba stângă, care îl va ţine departe de gazon aproximativ o lună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.