Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul naţionalei Angliei, Harry Kane, dorește să plece de la Spurs în această vară

Tottenham

Căpitanul naţionalei de fotbal a Angliei, Harry Kane, spune că va avea o discuţie cu conducerea clubului la care evoluează, Tottenham, pentru a putea părăsi gruparea în această vară, deşi mai are trei ani de contact cu Spurs, el exprimându-şi nemulţumirea pentru lipsa de progres a formaţiei din nordul Londrei, scrie DPA.

Declaraţia sa a fost făcută în contextul în care oficialii lui Hotspur au afirmat că Harry Kane nu este de vânzare.

''Voi avea o discuţie cu conducerea clubului. Eu vreau să joc în cele mai importante meciuri, să particip la cele mai importante momente. Mă uit la echipele engleze ajunse în finala Ligii Campionilor, s-au descurcat senzaţional. În astfel de jocuri vreau să fiu şi eu implicat. De aceea, vreau şi sper să am o discuţie clară cu preşedintele lui Tottenham'', a spus Kane.

Kane se află sub contract pentru încă trei ani, iar preşedintele Daniel Levy este cunoscut pentru a fi un redutabil negociator, ceea ce ar putea complica speranţele unui transfer rapid pentru jucătorul de 27 de ani.

Conform Sky Sports, Manchester City (campioana din Premier League), Manchester United şi Chelsea (finalista Ligii Campionilor) au luat deja contact cu agenţii jucătorului, care a marcat 32 de goluri în acest sezon în toate competiţiile.

Kane, un produs al centrului de formare a clubului, a înscris 220 de goluri în 334 de apariţii pentru Tottenham, impunându-se ca unul din cei mai buni atacanţi din lume.

Fără antrenor titular de la concedierea lui Jose Mourinho luna trecută, Tottenham poate spera doar să se califice pentru Europa League sau Conference League.

Spurs a ajuns în finala Cupei Ligii în acest sezon, pierzând în faţa lui Manchester City, dar se luptă să ajungă în fotbalul european în următorul sezon, când a rămas o singură etapă din Premier League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.