Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul naționalei de fotbal a Macedoniei de Nord: Trebuie să dăm totul, să ne lăsăm inima pe teren cu Austria

alephnews.ro
minge fotbal uefa euro 2020

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a Macedoniei de Nord, Goran Pandev, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă online desfăşurată la Arena Naţională din Bucureşti, că el şi colegii săi trebuie să-şi "lase inima pe teren" pentru a câştiga partida cu Austria, programată, duminică, în Grupa C a EURO 2020.

"Sunt foarte bucuros că ne-am calificat la acest turneu final. Aşteptăm cu nerăbdare meciul cu Austria de mâine, avem emoţii, e normal la acest prim meci. Trebuie să dăm totul, să ne lăsăm inima pe teren. Avem şanse să câştigăm cu Austria, pentru asta suntem azi aici. Dacă nu am crede în noi, atunci nici nu ar mai fi trebuit să ne prezentăm. Suntem pregătiţi, cunoaştem echipa Austriei foarte bine şi ştim ce putem arăta. Consider că putem obţine un rezultat pozitiv, chiar dacă tradiţia ne este potrivnică în meciurile cu Austria", a afirmat Pandev.

"Aşteptările sunt mult mai mari acum, după ce am bătut Germania (2-1, în preliminariile CM 2022, n. red.). Dar acel meci a trecut, urmează altele, cu totul speciale la turneul final. Noi ne-am pregătit şi ne-am concentrat doar pe ce avem de făcut. Suntem pregătiţi tactic foarte bine. Formăm o familie mare aici, mâine vom arăta pe teren ce ştim. Sper că vom putea trece de faza grupelor, dar deocamdată ne gândim doar la partida cu Austria", a adăugat atacantul formaţiei italiene Genoa.

În aceeaşi conferinţă de presă, selecţionerul Macedoniei de Nord, Igor Angelovski, a declarat că jucătorii vor lupta pe teren pentru suporteri, scrie Agerpres.ro.

"Am aşteptat mult pentru a fi prezenţi aici, iar acum ne bucurăm, mai ales că îi vom avea alături, în tribune, şi pe fanii noştri. De şase ani lucrez împreună cu Goran Pandev, încă de la început i-am spus că e prea mare să îşi termine cariera fără să joace la un turneu final. De aceea, mă bucur că la acest EURO el va fi liderul nostru. Îi mulţumesc lui şi celorlalţi jucători că au oferit Macedoniei şansa de a performa la Campionatul European. Ştiu că este un efort financiar pentru suporterii noştri să vină să ne vadă, de aceea ţin să le mulţumesc că vor fi prezenţi la Bucureşti pentru a ne susţine. Vom lupta pentru ei pentru că ne dorim un rezultat pozitiv cu Austria", a explicat Angelovski.

Echipa naţională de fotbal a Macedoniei de Nord întâlneşte selecţionata Austriei, duminică, de la ora 19:00, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din Grupa C a EURO 2020. Acesta este primul meci găzduit de România în cadrul turneului final al Campionatului European 2020.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală. Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală. Astfel, pe Arena Naţională sunt programate meciurile Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00), Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00), Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19:00), toate în Grupa C, precum şi partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).

Programată iniţial în 2020, competiţia a fost amânată pentru 2021 ca urmare a pandemiei de coronavirus. EURO 2020, ediţie aniversară, care celebrează 60 de ani de la primul Campionat European, se va desfăşura în perioada 11 iunie - 11 iulie 2021. Cele 11 oraşe sunt: Bucureşti (România), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia), Sevilla (Spania).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.