Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul Universității Craiova dezvăluie care a fost ultimul sfat primit de la Ilie Balaci

Ilie Balaci era un simpatizant al jucătorilor tehnici. Preferatul său era mijlocaşul Craiovei, Alexandru Mitriţă, căpitanul Universității Craiova, iar în urmă cu câteva zile cei doi avuseseră o discuţie. Actualul mijlocaş al oltenilor a ţinut să împărtăşească ultimul dialogul pe care l-a avut cu Balaci.

Citește și: DOLIU în Bănie: a murit Ilie Balaci

”În urmă cu doar câteva zile am avut şansa de a sta de vorbă cu cel mai mare fotbalist al României, domnul Ilie Balaci, cel care mi-a transmis: ”Piticule, tu trebuie acum doar să înveţi să te distrezi pe teren”. Nea Ilie, voi înrăma aceste cuvinte şi vă promit că aşa voi face. Vă mulţumesc pentru tot, pentru toate sfaturile de-a lungul timpului. Nu vă voi uita niciodată”, a postat Alex Mitriţă pe Instagram.

lie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti români, a murit, duminică, la vârsta de 62 de ani. ”Minunea Blondă”, cum îl ştiu mulţi, s-a născut pe 13 septembrie 1956. S-a lansat la clubul să de suflet, la U Craiova. Talentul pur l-a adus rapid în prima ecchipă, debutând la seniori 1973, la 16 ani. În acelaşi an şi-a îndeplinit un alt vis. A câştigat primul titlu. Nu s-a oprit aici. A rămas la Craiova 12 sezoane, iar ulterior s-a transferat la Dinamo, alături de colegul său din Bănie, Rodion Cămătaru. Doi ani a evoluat pentru bucureşteni, dar nu a reuşit să câştige vreun trofeu, deşi Dinamo avea o echipă de excepţie, antrenată de Mircea Lucescu. În 1988, din cauza unei accidentări la genunchi a fost nevoit să-şi încheie cariera de fotbalist.

Ilie Balaci a îmbrăcat tricoul echipei naţionale de 65 de ori şi a marcat 8 goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.