Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul Virgil van Dijk vrea să rămână la Liverpool după plecarea lui Klopp

Virgil van Dijk

Căpitanul lui Liverpool, Virgil van Dijk, a arătat că vrea să rămână la Liverpool după plecarea antrenorului Jurgen Klopp. ”Va fi o tranziție, iar eu fac parte din ea”, a spus jucătorul despre care s-a spus că ar fi dorit de Borussia Dortmund, potrivit mediafax.

Căpitanul lui Liverpool, Virgil van Dijk, a declarat că este fericit la clubul din Premier League și că vrea să facă parte din tranziție după plecarea managerului Jurgen Klopp.

Contractul jucătorului în vârstă de 32 de ani expiră la finalul sezonului 2024-2025, iar presa britanică a relatat că internaționalul olandez este o țintă pentru Borussia Dortmund.

După ce Klopp și-a anunțat plecarea în ianuarie, Virgil van Dijk a declarat că nu este sigur de viitorul său, dar acum se pare că apărătorul va rămâne la club, relatează Reuters.

"Acum ne concentrăm pe ultimele două meciuri și apoi clubul se va concentra pe cine este noul antrenor. Va fi o tranziție, iar eu fac parte din ea", a declarat Virgil van Dijk. ”Sunt foarte fericit aici, iubesc clubul și se vede și asta. Este deja o mare parte din viața mea", a mai spus van Dijk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.