Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Capitularea nu este o opţiune', transmit forţele ucrainene din Azovstal

atalayar.com
Azovstal
''Capitularea nu este o opţiune pentru că Rusia nu este interesată de viaţa noastră. Să ne lase în viaţă nu contează pentru ei'', a declarat Ilya Samoilenko, ofiţer al serviciilor secrete ucrainene, în cadrul unei conferinţe de presă transmise prin video.

''Toate proviziile noastre sunt limitate. Ne-a mai rămas apă. Mai avem muniţie. Vom avea armele asupra noastră. Vom lupta până la cel mai bun deznodământ al acestei situaţii'', a adăugat el de la subsolurile obiectivului industrial.

''Noi, militarii garnizoanei din Mariupol, am fost martori la crimele de război comise de Rusia, de către armata rusă. Suntem martori la aceasta'', a adăugat Samoilenko, care a vorbit uneori în ucraineană, alteori în engleză în cursul conferinţei.

Militarii ucraineni din interiorul oţelăriei Azovstal, din oraşul portuar Mariupol, asediat de forţele Moscovei, continuă să reziste atacurilor ruseşti după ce sâmbătă s-a reuşit evacuarea tuturor femeilor, copiilor şi vârstnicilor care îşi găsiseră refugiu în acest uriaş complex industrial, informează duminică portalul Ukrinform, citat de EFE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.