Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Captain America' se mentine în fruntea box office-ului nord-american

Cea mai recenta productie a studiourilor Marvel, ''Captain America: Civil War', în care supereroii 'Avengers' se înfrunta între ei, a continuat sa domine box office-ul nord-american în acest weekend, potrivit cifrelor preliminare publicate duminica de compania Exhibitor Relations si citate de AFP.

În loc sa salveze planeta, de data aceasta supereroii 'Avengers' se scindeaza în jurul ideii de a sti daca trebuie sau nu sa fie controlati de Natiunile Unite. Ei se împart în doua tabere, una reunita în jurul lui Captain America si alta în jurul lui Iron Man.

Superproductia Marvel a obtinut 72,6 milioane de dolari în acest weekend, dintr-un total de 295,9 în doua saptamâni de proiectii în cinematografe.

La fel ca si în saptamâna trecuta, 'Captain America' s-a impus în fata 'The Jungle Book', adaptarea filmata a clasicului de animatie Disney, care a avut încasari de 17,8 de dolari în acest weekend si 311,8 de milioane în cinci saptamâni.

Pe locul al treilea regasim noul film al lui Jodie Foster, 'Money Monster', cu George Clooney si Julia Roberts în rolurile principale si încasari de 15 milioane de dolari în acest weekend. Filmul, prezentat în afara competitiei de la Cannes în aceasta saptamâna, prezinta luarea ca ostatic a unui guru al finantelor în direct în cadrul propriei sale emisiuni de televiziune.

'The Darkness', în regia lui Greg McLean, un thriller horror în care o familie care se întoarce din vacanta în Grand Canyon începe sa fie bântuita de o entitate pe care o trezeste la viata fara sa-si dea seama, ocupa locul al patrulea, cu 5,2 milioane de dolari din încasari.

Locul al cincilea este ocupat în acest weekend de 'Mother's Day', cu Jennifer Aniston si Julia Roberts, o drama de familie cu accente comice, care a obtinut 3,3 milioane de dolari în acest weekend si 28,8 milioane în total.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.