Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Captură de 143 de kilograme de tutun, făcută la domiciliul unui tânăr din București

tutun

Polițiștii Capitalei, de la Secția 4, au reținut un bărbat în vârstă de 28 de ani, din București, după ce a fost depistat cu 10 kilograme de tutun mărunțit pentru a le vinde, iar în urma perchezițiilor, la domiciliul său au fost găsite alte 143 de kilograme de tutun.

„Vineri, 14 decembrie, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, în timpul unor verificări, au reținut un bărbat în vârstă de 28 de ani, din București, după ce a fost depistat cu 10 kg tutun mărunțit asupra sa, în scopul comercializării către diferite persoane fizice. Ulterior, în baza mandatului de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Sectorului 1, la domiciliul ac estuia a fost găsită și ridicată cantitatea de 143 de kg de tutun mărunțit, pe care persoana intenționa să o compercializeze către diferite persoane fizice”, informează Poliția Capitalei.

De asemenea, soția bărbatului a fost identificată de polițiști când părăsea locuința cu o mașină în care avea ascunse alte 13 kilograme de tutun. Valoarea totală a prejudiciului este de 66.400 lei și reprezintă valoarea accizei datorată Bugetului Consolidat al Statului. Tânărul va fi prezentat magistraților cu propunere legală, mai arată Poliția Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.