Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Captura DE LUX a poliţiei de frontieră - Maşină de UN MILION de lei furată din Germania a fost găsită la Constanţa

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-barbat-a-icercat-sa-intre-in-tara-cu-o-masina-de-lux-dar-a-ramas-fara-ea-1253987
masina lux

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în municipiul Constanţa un autoturism de lux, în valoare de un milion de lei, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu maşini furate, potrivit Agerpres.

Citește și: FENTA de AUR pe care o va încerca Liviu Dragnea în 2021 în Justiție - Se apropie perioada ELIBERĂRII CONDIȚIONATE pentru fostul șef PSD

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Citește și: Fostul militar britanic Lishman INTRĂ iar sub TUNUL DIICOT, după dosarul Ayahuasca - Este anchetat într-un nou dosar pentru evaziune și spălare de bani

Autovehiculul aparţinea unui cetăţean român, în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea, care a declarat că l-a achiziţionat fără a cunoaşte faptul că ar fi furat.

De asemenea, la faţa locului a fost prezent şi un echipaj al Poliţiei Locale, care a aplicat o sancţiune contravenţională pentru parcare neregulamentară.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 1.000.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.