Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Captură record: Vameşii olandezi au descoperit 3 tone de cocaină ascunse între butoaie cu piure de banane în portul Rotterdam

herioină droguri Olanda

Vameşii olandezi au descoperit 3 tone de cocaină ascunse între butoaie cu piure de banane în portul Rotterdam, relatează vineri dpa, citat de agerpres.

Drogurile confiscate au o valoare de 266 milioane de dolari şi au fost descoperite la începutul acestei săptămâni într-un container provenit din Ecuador, au anunţat vineri procurori.

Aceasta este una dintre cele mai mari cantităţi de cocaină descoperite în acest port, au spus autorităţile. Drogurile au fost distruse.

Destinatarul containerului era o companie din Basel, Elveţia, despre care anchetatorii cred că nu are nicio legătură cu operaţiunea de contrabandă.

Autorităţile vamale olandeze au declarat săptămâna aceasta că în jur de 50 de tone de droguri care au ajuns sau urmau să ajungă în porturi din Olanda au fost confiscate în prima jumătate a anului 2021. Circa 22 de tone au fost confiscate în Olanda, iar anchetatorii au descoperit 28 de tone în străinătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.