Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Captură uriașă la Cluj! Bărbat de 44 de ani, prins în flagrant cu 50 de kilograme de droguri

droguri cluj 50 kg

Captură uriașă la Cluj! Bărbat de 44 de ani, prins în flagrant cu 50 de kilograme de droguri

Un bărbat de 44 de ani a fost prins în flagrant delict în timp ce ar fi transferat, din autoturismul său, în alt autoturism, aproximativ 50 de kilograme de substanță psihoactivă 2-MMC, ambalată în saci ascunși în mai multe cutii de carton. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Polițiștii Poliției Municipiului Turda – Biroul de Investigații Criminale și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj – Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetate pentru efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. La data de 21 decembrie a.c., a fost prins în flagrant delict un bărbat, de 44 de ani, în timp ce ar fi transferat, din autoturismul său, în alt autoturism, aproximativ 50 de kilograme de substanță psihoactivă 2-MMC, ambalată în saci ascunși în mai multe cutii de carton. Din cercetările efectuate a rezultat că bărbatul ar fi introdus drogurile în țară, din Ungaria, pe cale terestră, în scopul comercializării lor pe teritoriul României”, potrivit unui comunicat de presă.

Joi, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea unui bărbat (cetățean străin), cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Vineri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a celui reținut, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul de Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj, ai Poliției Municipiului Cluj – Napoca, ai luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.