Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caraș Severin: Mai multe bănci din plastic reciclat dintr-o parcare de pe DN6 au fost incendiate

facebook.com
masini parcare parcari

Mai multe bănci din plastic reciclat dintr-o parcare de pe DN6, din județul Caraș Severin, au fost incendiate de persoane necunoscute. O nouă mostră de civilizație oferită de unii participanți la trafic, susțin reprezentanții DRDP Timișoara, care au postat fotografia pe pagina de Facebook, potrivit Mediafax.

O masă, două bănci și un coș de gnoi, toate din plastic reciclat, amplasate într-o parcare de pe DN6, în județul Caraș Severin, au fost incendiate de persoane necunoscute.

Fotografia cu mobilierul făcut scrum a fost postată pe pagina de Facebook a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

Citește și: Cod portocaliu de vreme rea valabil în judeţe din zona Moldovei

„O nouă mostră de civilizație oferită de unii participanți la trafic pe DN 6, km 468+500, Jupa - Constantin Daicoviciu, județul Caraș-Severin. Mobilierul din parcare a fost distrus (incendiat). O imagine care face cât 1000 de cuvinte”, au scris reprezentanții DRDP Timișoara pe pagina de socializare.

Aceștia au precizat că mobilierul era amplasat în zonă de bine de 10 ani. Reprezentanții DRDP Timișoara susțin că decizia privind depunerea unei plângeri la poliție după distrugerea mobilierului trebuie luată de colegii lor de la secția de Drumuri din Caraș Severin.

O situație asemănătoare s-a înregistrat la sfârșitul lunii mai, pe DN73A, în județul Brașov, unde plăcuțele reflectorizante de pe marginea șoselei au fost furate după doar cinci zile de la montarea lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.