Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caramitru sare în apărarea Primăriei Mogoșoaia și atacă USR: Dragi usr-iști, nu e așa că sunteți anti-dezvoltare?

digi24.ro
andrei caramitru

Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna, îi atacă dur pe liderii USR, pe care îi acuză că blochează proiectul de dezvoltare al Primăriei Mogoșoaia, Sectorul Zero.. Într-o postare pe facebook, Caramitru afirmă că  USR este împotriva dezvoltării, ”anti business”.

”Dragii mei din USR - așa e ca sunteți de fapt total anti-business si dezvoltare? Ca va enervează cand auziți cuvintele “business” si “profit” si “construcție” ? Exista alte argumente? Ca dacă aveați probleme cu proiectul la nivel tehnic, de execuție - puteați pune amendamente. Nu am auzit. E doar un veto pur pe orice dezvoltare. Știam ca filiala Ilfov a voastră e in mod faimos socialista - dar când prostiile astea sunt preluate de șefii voștri care se si lauda ca blochează, nu e ok.”

Andrei Caramitru, care are expertiză în zona economică, afirmă că este normală apariția unor proiecte de dezvoltare  precum cel inițiat de Primăria Mogoșoaia, pentru că Bucureștiul se sufocă, din cauza faptului că peste 100 000 de oameni se mută în Capitală și orașul crește. El afirmă că proiectul Sectorul Zero este util și afirmă că nu înțelege de ce partidul condus de Cioloș îl blochează:

”- am căutat pe google proiectul. Cam 1/3 e pentru rezidențial, 1/3 pentru zona de educație si cercetare si 1/3 pentru industrie ușoară si Logistica. E gândit urbanistic cu drumuri, utilități tot. E fix in nordul orașului unde e mare cerere (e câmpul dintre Mogoșoaia Otopeni si Corbeanca).”

Proiectul inițiat de Primăria Mogoșoaia este un proiect de dezvoltare locală unde  este prevăzută construcția unor spații de învățământ, sănătate, zonă rezidențială și zonă de afaceri. Toate aceste construcții se vor face abia  după ce terenul este comasat, după ce se prevăd spații largi pentru străzi și trotuare, după apariția infrastructurii apă canal.  În acest moment terenul pe care se prevede construcția acestui nou oraș este teren agricol și mai mult de jumătate stă nefolosit, plin de buruieni.

Proiectul Sectorului Zero inițiat de primăria comunei Mogoșoaia, condusă de primarul PNL, Paul Precup, a suscitat vii dezbateri. Dacian Cioloș a ieșit public împotriva proiectului, iar primăria Mogoșoaia a replicat că USR a devenit apărătorul rechinilor imobiliari deranjați de apariția unui proiect coordonat de administrația locală.

Postarea integrală:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.