Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carantina impusă într-un cartier din Buzău va fi ridicată

facebook.com
izolare coronavirus

Carantina impusă în cartierul Poșta din Buzău va fi ridicată în noaptea de duminică spre luni, după ce în zonă nu au fost înregistrate noi cazuri de COVID-19. Măsura a fost impusă după ce 19 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus.

Cererea de ridicare a măsurilor de carantină a fost făcută de Direcția de Sănătate Publică Buzău, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Marcel Vela, mesaj de ultimă oră! Noi precizări despre situația persoanelor infectate. Cu cât a crescut numărul

„Direcția de Sănătate Publică Buzău a înaintat către Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției solicitarea de ridicare a măsurii de carantină în cartierul Poșta din municipiul Buzău, începând din această noapte de la ora 00:00 (duminică noaptea). Epuizându-se cele 14 zile considerate perioada maximă de incubație a infecției și, neînregistrându-se nicio altă îmbolnăvire în afara focarului, se consideră că șansa de a avea un eveniment de amploare mult mai mare, a fost depășită și deci măsura cu privire la carantinare poate fi ridicat”, se arată într-un anunț făcut duminică seara pe pagina de Facebook a Prefecturii Buzău.

Potrivit aceleiași surse, cererea a fost aprobată, astfel încât carantina va fi ridicată din noaptea de duminică spre luni.

Citește și: Descindere în forță a Poliției la proprietarii de restaurante și terase. Au fost puși să semneze că nu deschid terasele de săptămâna viitoare

Cartierul din Buzău a intrat în carantină, după ce 19 persoane au fost depistate cu COVID-19. Potrivit unor surse locale, virusul ar fi fost adus în cartier de un bărbat care de Paști a mers în județul Ialomița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.