Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carantina l-a făcut să CEDEZE NERVOS: un bărbat aflat în carantină a SPART UȘA centrului în care era închis, din cauza unui pachet

The New Yorker
carantina coronavirus

A cedat nevos, la gândul că nu poate primi un parchet. Un bărbat aflat în carantină în judeţul Suceava o distrus o uşă de acces şi a ieşit în curtea centrului unde era cazat, fiind supărat că autorităţile nu i-au permis fratelui său să îi aducă un pachet.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a deschis un dosar penal în acest caz pentru săvârşirea infracţiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor şi distrugere.

Citește și: O tânără BOLNAVĂ de COVID-19 s-a DEZLĂNȚUIT din spital: De patru zile, ocup un pat DEGEABA în spital, fără simptome

"Cauza penală a fost înregistrată ca urmare a sesizării din oficiu de către organele de cercetare penală din cadrul Secţiei nr. 10 de Poliţie Rurală Gura Humorului cu privire la faptul că, în seara zilei de 26.03.2020, în jurul orelor 20,15, deranjat fiind de faptul că fratelui său nu i-a fost permis accesul pentru a-i aduce un pachet în centrul de carantină 'Casa Domnească' de pe raza localităţii Cacica, unde era internat, a ieşit din camera unde era cazat, a distrus uşa de acces de pe palierul în care se afla şi a ieşit afară în curtea centrului de carantină, intrând în contact cu fratele său", se arată într-un comunicat al Parchetului General.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.