Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O tânără BOLNAVĂ de COVID-19 s-a DEZLĂNȚUIT din spital: De patru zile, ocup un pat DEGEABA în spital, fără simptome

Inquam Photos/ Octav Ganea
isoleta coronavirus

Criza din sistemul de sănătate e generată de internarea inutilă a pacienților bolnavi de coronavirus, dar care nu au simptome, acuză o tânără spitalizată la Matei Balș. O tânără de 21 de ani care s-a întors recent din Marea Britanie şi care este acum internată într-un salon la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Capitală spune că „ocupă un pat degeaba” în unitatea medicală, pentru că nu are simptome de coronavirus.

Citește și: Ion Cristoiu ÎL SOMEAZĂ pe Klaus Iohannis SĂ PREIA COMANDA: Are un capital politic uriaș. Are așadar de unde să piardă

Fata spune cum s-a simţit imediat ce a revenit din Regat.

„M-am întors din UK şi nu aveam gust şi miros. Mi-am băgat nasul în sticluţa cu acetonă şi n-am simţit absolut nimic - iar asta fără nas înfundat! Şi mâncarea se simţea ca un bol alimentar cu textură, absolut niciun gust”, spune tânăra de 21 de ani, pe un site.

Tânăra povesteşte şi că, din punctul ei de vedere, internarea ei în Institut nu are sens.

„Am tot văzut postări şi comentarii de la oameni care află că nu avem resurse medicale să îngrijim bolnavii de COVID-19, iar aici mă refer la locuri în spital. Treaba e că avem! Doar că regulile rigide păstrează oameni tineri şi sănătoşi ca mine - şi suntem mulţi - în spital, când putem fi trimişi acasă (cu sau fără medicamente), ca în ţările civilizate, iar cei care chiar au nevoie de atenţie medicală pot beneficia de locul nostru. Înţeleg să-ţi ia nişte analize, hai să-ţi facă o radiografie, dar să te ţină cu forţa închis în spital când tu chiar eşti bine şi alţii nu, nu are sens pentru mine. P.S. Sunt într-un salon destul de micuţ cu alte încă 2 femei, iar singurul lucru care se întâmplă, mai ales în timpul weekend-ului când medicii curanţi sunt în repaos, este o asistentă/medic rezident întrebându-ne din uşă "Totul bine?", noi răspunzând "Da" şi atât”.”, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.