Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cardiff City va contesta decizia FIFA de a plăti 6 milioane de euro lui Nantes, pentru Emiliano Sala

Twitter
Emiliano Sala, Nantes

Cardiff City a anunțat, miercuri, că va contesta decizia luată de FIFA de a achita clubului Nantes 6 milioane de euro, pentru transferul lui Emiliano Sala, fotbalistul decedat în urma unui accident aviatic, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Avocatul Poporului intervine în cazul Caracal! De la Ministerul de Interne nu am primit încă răspuns

Pentru a contesta decizia luată de Comisia pentru Statutul Jucătorului, Cardiff City se va adresa Curții de Arbitraj în Sport.

Într-un comunicat, Cardiff a anunțat: ”După anunțul făcut de FIFA în privința transferului lui Emiliano Sala, Cardiff City va face un apel la Curtea de Arbitraj în Sport. Clubul Cardiff City este extrem de dezamăgit de decizia luată de Comisia pentru Statutul Jucătorului. Pare că s-a ajuns la această concluzie, fără a se lua în considerare toate documentele prezentate de Cardiff City. Sunt evidențe clare că înțelegerea pentru transfer nu a fost dusă până la capăt, conform multiplelor cereri contractuale, care au fost impuse de Nantes, aceasta fiind invalidă. Ne vom adresa Curții de Arbitraj în Sport pentru primi o decizie care să ia în considerare toate informațiile contractuale relevante și care să clarifice legal situația dintre cele două cluburi. Este o chestiune complexă, care include considerente civile și penale atât în Regatul Unit, cât și peste graniță”.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă bomba! De ce vrea Liviu Dragnea dizolvarea PSD .

Emiliano Sala a semnat cu echipa Cardiff City, la data de 19 ianuarie 2019, pentru 17 milioane de euro. După prezentarea oficială, Sala s-a întors la Nantes pentru a-şi lua la revedere de la colegii săi, urmând să revină în Cardiff pe 21 ianuarie. La data de 21 ianuarie, aparatul de zbor în care se afla Emiliano Sala a dispărut deasupra Canalului Mânecii. Cadavrul lui Sala a fost descoperit abia în ziua de 4 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.