Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cardinalul Lucian Mureşan, mesaj pentru Klaus Iohannis

Liderul Bisericii Greco-Catolice, cardinalul Lucian Muresan, i-a transmis o scrisoare de felicitare în numele Bisericii Greco-Catolice presedintelui ales, Klaus Iohannis, caruia îi ureaza sa conduca tara în pace, "spre binele si bunastarea tuturor cetatenilor sai".

"Înaintasii nostri au asteptat, dupa 1918, o Românie unita, în care toti românii, indiferent de etnie sau confesiune religioasa, sa se bucure de drepturi egale. Alegerea Excelentei Voastre este un semn al idealului de acum o suta de ani, care nu uita ca bunastarea porneste de la omenie, de la respectul si îngaduinta pentru celalalt, indiferent de confesiune sau etnie", scrie cardinalul Lucian Mureşan, care considera ca "prestanţa instituţiilor României trebuie sa aiba ca baza bunul simţ şi omenia faţa de ceilalţi".
Totodata, liderul Bisericii Greco-Catolice îsi manifesta speranta ca presedintele ales Klaus Iohannis va aduce "în agora româneasca exemplul de cinste, toleranta si buna convietuire al Transilvaniei clasice", informează Mediafax.
La final, cardinalul Lucian Muresan îi ureaza lui Iohannis sa poata "conduce tara pe un drum al bunei întelegeri si al «lucrului bine facut»: pentru binele tuturor, în pace, unitate, libertate si prosperitate".

sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.