Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care este cel mai mare REGRET al lui Florin Piersic

florin piersic

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiţi actori români, iar recent a fost decorat de Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional "Steaua României".

Florin Piersic a acordat un interviu pentru Cancan în care a vorbit, printre altele, şi despre cel mai mare regret al său.

"Nu am niciun regret, atâta este regretul meu că nu îi mai am pe părinţii mei lângă mine să se bucure de ceea ce fac eu în ultima vreme cu atâtea premii şi cu atâtea, cum să spun, satisfacţii din partea publicului, în primul rând, pentru că dacă nu era publicul eu nu eram Florin Piersic", a spus actorul.

"Amintindu-mi de filmele pe care le-am făcut, de partenerii mei, de regizorii cu care am lucrat, nu pot să-i amintesc pe toţi, pentru că sunt foarte mulţi, dar gândiţi-vă că în cele 46 de filme pe care le-am făcut e greu să trec cu vederea, mă emoţionez pentru că ştiu că mulţi dintre ei, spun foarte adevărat, mulţi dintre ei ar fi meritat să fie şi ei aici. Şi acuma, eu i-am iubit, eu am fost unul dintre cei care mi-am iubit colegii, regizorii, toţi colaboratorii, până şi omul care îmi aducea calul la filmare sau eu când mă duceam după calul meu Ciprian, şi pe ăla l-am adorat şi l-am ţinut în braţe. Aşa că, trebuia să fiu emoţionat cu atât mai mult", a mai spus Florin Piersic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.