Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care este MAREA ambiție politică a lui Tăriceanu

tariceanu3

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că, în România, o funcţie în Guvern poate aduce probleme cu Justiţia. Copreşedintele ALDE a ţinut să menţioneze că toti miniștrii sunt „pe rând luați, anchetați, trimiși în judecată”.

„La toamnă când o să fie discuțiile după alegeri pentru formarea guvernului, unii o să îi împingă să se ducă miniștri și eu o să le spun să nu se ducă pentru că uite ce o să pățească”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu potrivit digi24.ro.

PSD și-a pierdut RĂBDAREA: Ce s-a decis cu privire la alegerile parlamentare

Chestionat dacă nu vrea să fie premier pentru că îi este teamă, preşedintele Senatului a spus: „Am glumit. Dar suntem în fața unei situații de nemaipomenit nu doar în Europa, în multe țări din lume nu am pomenit așa ceva. Toti miniștri sunt pe rând luați, anchetați, trimiși în judecată. După ce am fost prim ministru și am această funcție de președinte al Senatului nu am ambiții personale, am o ambiție politică și anume ca ALDE, singurul partid liberal în România, să fie reprezentat în Parlament mergând pe forțe proprii, candidând separat pentru a putea reuși o reprezentare cât mai corectă a opțiunilor liberale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.