Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care este partidul radical de care se teme Cristian Diaconescu

Fostul consilier prezidențial Cristian Diaconescu a declarat ieri că ”un pericol extrem de serios, un partid radical-naţionalist, cu pretenţii de suveranitate exclusivă şi având un lider carismatic poate câştiga puterea, moment în care situaţia o poate lua într-o direcţie pe care astăzi nu o putem prefigura” (http://www.stiripesurse.ro/avertisment-in-urma-scandalurilor-de-coruptie-un-lider-carismatic-ar-putea-prelua-puterea_946476.html).

În acest moment, singurul partid care poate fi identificat pe această direcție amenințătoare anunțată de Cristian Diaconescu este Partidul România Unită înființat de deputatul Bogdan Diaconu. Acest partid și-a asumat o direcție naționalistă care vine în acord cu această direcție la nivel european, a dat semnale de împotrivire la politica băncilor și a BNR în problema francilor elvețieni, duce o luptă susținută pentru combaterea mișcărilor politice maghiare și cere salvarea economiei autohtone (http://www.partidulromaniaunita.org/doctrina/). În plus, PRU și-a asumat public doctrina naționalistă pe care o propagă ca direcție oficială a formațiunii, iar astăzi un comunicat oficial al partidului sugera ideea că ar trebui interzise plăcuțele bilingve în Transilvania pentru că amintesc de perioada lui Horthy! (http://www.stiripesurse.ro/partidul-romania-unita-saluta-eliberarea-clujului-de-denumirea-sa-maghiara_946474.html).

Însăși sigla cu Vlad Țepeș pe care și-a asumat-o Partidul România Unită duce la ideea de justiție absolută, ceea ce ar putea confirma că Cristian Diaconescu s-ar fi putut gândi la noul partid naționalist atunci când a lansat amenințarea unui partid radical-naționalist în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.