Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care este situația în Bahmut? Comandantul Forțelor Terestre ale Ucrainei dă detalii: 'Inamicul suferă pierderi semnificative'

euronews.com
bahmut lupte

Comandantul Forțelor Terestre ale Ucrainei, Oleksandr Sirski, a vizitat, din nou, cele mai fierbinți zone ale direcției Bahmut, regiunea Doneţk - transmite, luni, Military Media Center.

"Continuă cea mai intensivă etapă a bătăliilor pentru Bahmut. Situația este stabil-dificilă. Inamicul suferă pierderi semnificative - forţă umană, arme și echipamente militare - dar continuă să desfășoare operațiuni ofensive. Apărătorii noștri, în condiții foarte grele, menţin eroic apărarea şi resping ofensiva inamicului, nu îi oferă șansa de a-și realiza intențiile" - a detaliat Sirski.

Potrivit acestuia, apărarea Bahmut se bazează pe utilizarea competentă a capacităților defensive ale orașului, a fortificațiilor construite și a structurilor de atac echipate corespunzător.

Comandamentul, a mai subliniat Sirski, ia în considerare toate scenariile posibile și va acționa în mod corespunzător în funcţie de situație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.