Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care este starea de sănătate a lui Jean-Claude Juncker: Anunţ de la Comisia Europeană

Comisia Europeana

Comisia Europeană a respins miercuri solicitările de a publica periodic informări medicale despre starea de sănătate a preşedintelui ei, Jean-Claude Juncker, asigurând că acesta se simte 'excelent', transmite agenţia EFE. 'Preşedintele are o sănătate excelentă şi nu sunt la curent de vreo intenţie sau idee de a publica regulat un buletin (medical)', a declarat la conferinţa de presă cotidiană purtătorul de cuvânt comunitar Alexander Winterstein.

Întrebat de ce executivul european nu publică astfel de informări, care sunt obişnuite în unele ţări, Winterstein a răspuns că ştie de existenţa acestei practici în Statele Unite, dar a apreciat că nu se poate compara situaţia de putere mondială a SUA cu aceea a executivului comunitar. 'Ştiu ce se face în SUA, dar nu este acelaşi lucru, (preşedintele american) este comandantul uneia dintre cele mai mari armate ale lumii, cu acces la arme nucleare, şi nu se compară cu preşedintele Comisiei Europene', a indicat Alexander Winterstein.

Starea de sănătate a lui Jean-Claude Juncker a fost subiectul unor speculaţii, adesea însoţite de solicitări privind demisia sa. Însă singurul anunţ oficial venit dinspre Comisia Europeană a fost că preşedintele ei a urmat în martie anul trecut un tratament pentru pietre la rinichi, dar fără să fi fost spitalizat. Recent, Juncker însuşi a dezminţit unele informaţii apărute în presă şi spus că nu este 'nici obosit şi nici bolnav', asigurând totodată că va lupta 'până la ultima suflare pentru o Europă unită', conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.