Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care este starea redactorului-șef adjunct al GSP, implicat într-un grav accident de circulație (surse)

Foto antena3.ro
accident bogdan stamatoiu GSP

Redactorul-şef adjunct al Gazetei Sporturilor, Bogdan Stamatoiu, a fost implicat, miercuri, într-un grav accident rutier produs în judeţul Ilfov, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un stâlp de înaltă tensiune. După ce Antena 3 CNN a difuzat informația că la mijloc ar fi fost o tentativă de sinucidere, redacția GSP a îndemnat la reținere în propagarea unor informații neverificate.

Potrivit unor surse medicale, starea jurnalistului nu este una critică, deși medicii sunt încă rezervați în privința unui pronostic. Acesta a suferit mai multe fracturi la bazin și la picioare, care i-ar fi putut pune viața în pericol doar în lipsa intervenției medicale de urgență.

Surse din anturajul jurnalistului GSP afirmă că nu există la acest moment nicio certitudine în privința presupusei tentative de sinucidere. Acesta ar fi plecat de acasă la cumprături, iar pe drum a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune, pe DJ 301 din satul Tânganu.

Despre accident

Accidentul a avut loc miercuri, poliţiştii oraşului Pantelimon fiind sesizaţi că, pe DJ 301, un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcţia judeţului Călăraşi spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la faţa locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, a transmis IPJ Ilfov.

Poliţiştii rutieri din Pantelimon au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.