Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care va fi tactica Stelei în returul cu Sparta Praga: Reghe a dezvăluit totul

steaua reghecampf

Antrenorul echipei de fotbal Steaua București, Laurențiu Reghecampf, a declarat marți, într-o conferință de presă, că jucătorii săi nu au voie să înceapă partida retur cu Sparta Praga cu gândul la un rezultat de 0-0, chiar dacă acesta le-ar aduce calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, precizând că victoria este foarte importantă. ''Nu avem voie să jucăm la 0-0. Bineînțeles că 0-0 este un rezultat pozitiv care ne ajută să ne calificăm, dar meciul durează 90 de minute, iar eu cred că mâine seară se va marca. Sper să reușim să o facem noi, iar ei nu. Întâlnim un adversar care poate marca foarte ușor, anul trecut în Europa League au reușit meciuri incredibile în deplasare. Deci trebuie să fim atenți, nu să intrăm cu ideea că vom juca la 0-0. Noi trebuie să ne câștigăm meciul, suntem hotărâți să marcăm mai mult cu un gol ca adversarul'', a spus tehnicianul.

Jucătorii s-au pregătit și pentru loviturile de departajare, dar antrenorul speră ca întâlnirea de miercuri să nu ajungă acolo. ''Noi am pregătit și loviturile de la 11 metri. E normal, trebuie să ne pregătim pentru orice situație. Sper totuși să nu se ajungă acolo. Vor fi și surprize în echipă, cu siguranță nu va ghici nimeni echipa de mâine'', a menționat Reghecampf. În opinia tehnicianului, partida retur cu Sparta Praga este cel mai important meci pentru Steaua. ''Nu avem probleme de lot, sper ca echipa să facă un meci bun și să se califice. Trebuie să avem un joc consistent și să punem probleme adversarului. Este cel mai important al echipei noastre, pentru că dacă ne vom califica atunci multe lucruri se vor schimba în bine. Mă refer la jucători, la tot ceea ce înseamnă Steaua București'', a afirmat el.

În ceea ce îi privește pe adversari, Reghecampf a evidențiat încă o dată faptul că sunt foarte eficienți la fazele fixe: ''Punctul lor forte sunt fazele fixe, de fapt am și primit un gol din corner. Trebuie să fim mult mai bine pregătiți atunci când ei vor avea faze fixe. Este o problemă a fotbalului românesc, de mici nu sunt învățați să fie prezenți în contactele unu contra unu''. Echipa Steaua întâlnește miercuri, de la ora 20,45, pe Arena Națională din Capitală, formația cehă Sparta Praga, într-o partidă contând pentru manșa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.