Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care vor fi principalele ținte ale industriei jocurilor de noroc în anul 2022

2022
aaad

Industria jocurilor de noroc online progresează rapid, în ritm cu implementarea celor mai noi tehnologii. În contextul în care anul 2022 se anunță a fi unul de excepție pentru inovațiile din domeniul IT&C, este așteptat ca și segmentul de gambling să înregistreze o cifre record.

Reprezentanții industriei cazinourilor online au fost invitați să facă o prefață a anului care urmează. Iată care vor fi coordonatele principale ale evoluției acestui domeniu, potrivit opiniilor exprimate de cei din interior:

Inteligența artificială va avea o pondere tot mai importantă

Operatorii vor conta tot mai mult pe rigurozitatea oferită de inteligența artificială. Primul pas a fost făcut. Pe unele platforme, în departamentul de relații cu clienții „lucrează” chatboți, care interacționează cu jucătorii exact ca niște oameni, oferind toate informațiile solicitate. De asemenea, există chatboți care îndeplinesc și rolul de crupieri în cazinourile live, scutind operatorul de cheltuieli cu salariile.

Mai mult decât atât, dealerii cu inteligență artificială nu își pierd niciodată calmul și sunt capabili să înmagazineze cantități nelimitate de informații, reținând caracteristicile fiecărui jucător.

Accent pe Realitate Virtuală și pe Realitate Augmentată

Gadgeturile pentru Realitatea Virtuală au devenit accesibile pentru publicul general. Unii producători au lansat deja sloturi care pot fi jucate cu ajutorul acestor dispozitive, exemple în acest sens fiind Art of the Heist, Srpinkles, Space Lights sau Gonzo's Quest. Se apreciază că, în 2022, Realitatea Virtuală va ajunge și în jocurile de pe mobil.

Pe de altă parte, Pokemon Go a introdus Realitatea Augmentată în industria jocurilor video, iar producătorii de jocuri pentru cazino lucrează deja la o fuziune între cele două industrii. În curând, ne vom putea așeza la o masă de jos din Las Vegas fără să plecăm de acasă.

content-image

Tehnologia blockchain va revoluționa industria

Cazinourile online reprezintă cadrul perfect pentru integrarea tehnologiilor de tip blockchain. Mai mulți operatori de top din străinătate acceptă criptomonedele ca metodă de plată, acest instrument eliminând intermediari din circuitul banilor, așa cum sunt băncile. De asemenea, blockchain-urile oferă și un anumit grad de descentralizare, fiind independente de autoritățile care reglementează alte tipuri de monede.

Apare, astfel, conceputul de „cazinou al viitorului”. În România, nu se pot efectua momentan tranzacții cu Bitcoin sau cu alte criptomonede. Totuși, această variantă ar putea fi luată în calcul de către oficiul pentru licențiere, în momentul în consumatorii și operatorii vor solicita acest lucru.

Experiența de joc va ajunge la un nou nivel

Producătorii de jocuri de cazinou continuă se inoveze, oferind clienților experiențe de joc tot mai complete. În 2022, calitatea video va fi adaptată pentru ecranele cu rezoluție 8k. În același timp, mecanismul Megaways va continua să dezvolte liniile de plată, reinventând modurile în care se formează combinațiile câștigătoare. Gonzo’s Quest, Piggy Riches, The Dog House, Fishin’ Frenzy și Great Rhino au fost deschizătoare de drum în acest sens, redefinind norocul la sloturi. Răsfoind MrBit Casino review veți găsi câteva colecții de jocuri moderne, care pot reprezenta o introducere pentru ce va urma în viitorul apropiat.

Măsurile de securitate cibernetică vor fi de netrecut

Încă mai sunt amatori de jocuri de cazinou care se tem să se înregistreze pe o platformă online pe motiv că le-ar putea fi durate informațiile de pe card.  Până în acest moment, nu s-a auzit de niciun caz de „scurgere” de date, așadar nimănui nu ar trebui să îi fie frică să asocieze un card bancar cu profilul de client al unui cazinou online. Operatorii folosesc același sistem de securitate cibernetică la care apelează și băncile. Pe viitor, nivelul de securitate va fi și mai ridicat, datorită cheilor criptografice fără de care nu va putea fi obținut un certificat SSL.

content-image

Cazinourile live vor continua expansiunea

Cazinourile live au cunoscut o dezvoltare notabilă în perioada pandemică. Nișa a crescut cu 13% numai în anul 2020. Mesele cu crupieri „în carne și oase” vor continua să fie soluția ideală pentru jucătorii care ezită să se întoarcă în cazinourile terestre, preferând să se distreze din confortul de acasă. În 2022, se estimează că numărul jocurilor live se va dubla, comparativ cu ce există în acest moment.

Jocul responsabil va fi pus pe primul plan

Companiile din industria de profil vor continua să investească în programele de tip „joc responsabil”, pentru a împiedica clienții să dezvolte dependență de jocuri de noroc. Noua tendință este combaterea cheltuielilor iresponsabile, iar această campanie poate fi utilă și în cazul altor cheltuieli, nu doar al „bugetării” hobby-ului care ține de gambling.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.