Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cargus lansează o ofertă pentru antreprenori şi întreprinderi mici, care pot primi până la 600 de expedieri gratuite

bogdan-chirea.ro
cargus livrare

Cargus lansează o ofertă pentru antreprenori şi întreprinderi mici, care reduce costurile de expediere şi chiar preţurile pentru produsele livrate, potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES

"Având la baza modelul abonamentelor de telefonie mobilă, oferta reduce pentru antreprenori şi întreprinderi mici costurile de expediere şi chiar preţurile pentru produsele livrate. În acest fel, clienţii companiei de curierat Cargus vor putea concura cu alte entităţi din industrie nu numai în ceea ce priveşte preţul bunurilor, ci şi costurile de livrare", se menţionează în comunicat.

Conform sursei citate, prin achiziţionarea abonamentului Maxi Business 200, pe o perioada de 24 luni, preţul pentru un pachet cu greutatea de până la 20 kg va fi de la 10,22 lei +TVA. În plus, abonamentul Maxi Business 200 include 200 de expedieri/lună, la care se adaugă alte 25 de expedieri lunare oferite ca bonus. În acest fel, în 24 de luni, clienţii vor beneficia de 600 de expedieri gratuite extra.

"Din noua ofertă Cargus face parte şi preţul promoţional pentru expedierile tip Click & Collect (colete expediate din Ship & Go cu destinaţie Ship & Go), care începe de la 6,42 lei + TVA. Noua ofertă de abonament Cargus este, totodată, o garanţie de menţinere a preţului pe toată durata contractului (12 sau 24 de luni), compania de curierat obligându-se să nu modifice în niciun fel tarifele percepute în timpul valabilităţii abonamentului", se mai precizează în comunicat.

Oferta include şi alte servicii care nu presupun costuri suplimentare precum: zonă extinsă de livrare; tarif fix pentru colete de până la 20 kg; notificări gratuite trimise prin e-mail şi SMS către destinatari; facturare o singură dată pe lună; acces 24/7 la aplicaţia online WebExpress, pentru generare şi urmărire uşoară a notei de transport şi integrare cu cele mai populare platforme eCommerce.

"O trăsătură distinctivă a noii oferte de abonament este caracterul periodic, care va fi valabil doar pentru antreprenorii care semnează un contract cu Cargus până la data de 30 aprilie 2022 (ofertă limitată)", se mai spune în comunicat.

Cargus s-a extins de-a lungul celor 30 de ani de activitate, având în prezent peste 5.000 de angajaţi şi colaboratori care oferă servicii de curierat printr-o reţea naţională de 200 Ship & Go, unde clienţii pot ridica sau trimite pachete pentru livrare, 5 centre naţionale de sortare, 51 de centre operaţionale şi o echipă de peste 2.500 de curieri care efectuează peste 50 de milioane de livrări pe an.

La începutul anului 2019, Cargus a fost preluat de Mid Europa Partners Investment Fund, unul dintre cei mai activi investitori din România. Cargus a înregistrat o creştere cu 20% a volumului vânzărilor în 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.