Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carla Suarez Navarro s-a vindecat de cancer

Carla Suarez Navarro

Jucătoarea spaniolă de tenis Carla Suarez Navarro, în vârstă de 32 de ani, locul 94 WTA, a anunţat, joi, că s-a vindecat de cancer, potrivit news.ro.

"Încă un pas pe acest drum. Astăzi termin tratamentul şi pot spune că am învins limfomul Hodgkin. Vă mulţumesc tuturor. Fiecare mesaj de încurajare mi-a adus multă putere. Recunoştinţă infinită întregului personal medical care are grijă de noi în fiecare zi. SUNT VINDECATĂ!", a scris sportiva, pe reţelele de socializare.

Ea s-a fotografiat purtând un tricou cu sloganul "Stronger than cancer" (Mai puternică decât cancerul) şi şi-a arătat puterea şi satisfacţia cu gesturi.

Citește și: BREAKING CONFESIUNEA lui DRAGNEA devoalată de PONTA în fața judecătorilor

"Astăzi am terminat în sfârşit tratamentul şi pot spune deja că am învins limfomul. Au fost câteva luni diferite, în care a trebuit să mă confrunt cu o realitate pe care nu o cunoşteam. Fiind disciplinată şi ascultând în permanenţă sfatul medicului, s-au pus bazele pentru a depăşi boala", a spus ea.

Potrivit mundodeportivo.com, în cadrul protocolului pentru astfel de afecţiuni, Carla Suarez va trebui să efectueze un control preventiv la trei luni pentru a vedea evoluţia după tratament.

Boala, un cancer al sistemului limfatic, i-a fost diagnosticată în mijlocul pandemiei de coronavirus, în august 2020, când se pregătea să se retragă din tenis, la finalul sezonului.

Însă sportiva vrea să se retragă pe teren, nu din cauza bolii. Antrenându-se din martie, ea speră să revenă în circuitul profesionist pentru a evolua la turneul de la Roland Garros, unde are garantat accesul pe tabloul principal, ale cărui meciuri încep la 30 mai.

În cariera ei, Carla Suarez Navarro a câştigat la simplu două turnee, la Doha - 2016 şi Oeiras - 2014, şi a mai disputat nouă finale, cele mai importante la Miami şi Roma, în 2015. Cea mai bună clasare a jucătoarei spaniole a fost locul 6 WTA, în 2016.

La grand slam-uri, ea a jucat în sferturi de mai multe ori, la Australian Open, Roland Garros şi US Open, iar la Wimbledon a atins faza optimilor de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.