Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carlo Ancelotti, anchetat în Spania pentru fraudă fiscală

calciotoday.it
Carlo Ancelotti

Antrenorul italian al echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, va fi judecat pentru evaziune fiscală după ce nu a declarat venituri din drepturi de imagine în 2014, a aflat miercuri AFP de la justiţia spaniolă.

Ancelotti "a recunoscut" faptele care s-au soldat cu un deficit de 386.361 de euro pentru Trezoreria Publică, potrivit unui document judecătoresc consultat de AFP, conform Agerpres.

"Este evident că există suficiente indicii pentru a considera că faptele cercetate ar putea constitui o presupusă infracţiune împotriva Trezoreriei Publice", a explicat în aceste documente judecătorul madrilen însărcinat cu ancheta.

Italianul şi-a declarat veniturile obţinute în calitate de antrenor al lui Real în 2014, dar nu şi cele provenite din drepturi de imagine şi alte surse de venit, potrivit serviciilor fiscale.

În schimb, tribunalul a respins o plângere din partea serviciilor fiscale pentru anul 2015, când antrenorul era rezident fiscal în Regatul Unit.

Ancelotti, în vârstă de 64 de ani, a antrenat-o pe Real între 2013 şi 2015, iar în 2021 a revenit pe banca madrilenilor. Când îi expiră contractul, în iunie 2024, el urmează să fie numit selecţioner al Braziliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.