Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carlo Ancelotti înaintea meciului cu Sheriff Tiraspol: Știm că este o echipă care s-a descurcat minunat în preliminarii

BBC
Carlo Ancelotti

Sheriff Tiraspol se pregăteşte probabil de cel mai important meci din istoria clubului. Gruparea care a reuşit să se califice în premieră în Liga Campionilor va juca împotriva celor de la Real Madrid.

”Atenţie, pentru că vorbim despre o echipă despre care ştim puţine lucruri, dar ştim că Sheriff este echipă care s-a descurcat minunat în preliminarii cu Dinamo Zagreb, apoi în primul meci din grupă cu Şahtior.

Echipă bine organizată, rapidă în faţă, avem nevoie de concentrare maximă. Vrem să câştigăm cele trei puncte pentru a ne continua parcursul în grupă”, a spus antrenorul Realului, Carlo Ancelotti, înainte de duelul din UEFA Champions League contra campioanei Moldovei.

”Liga Campionilor este specială pentru Real Madrid. Acest club este mult mai obişnuit ca altele să câştige competiţia”. a mai spus experimentatul tehnician italian.

Rugat să facă o comparaţie între stilul de joc imprimat de fostul antrenor, Zinedine Zidane, şi stilul de joc adus de el la Real Madrid, Carlo Ancelotti a driblat elegant şi cu umor întrebarea jurnaliştilor:

”Este dificil de comparat. Jucătorii s-au schimbat, dar ce pot să spun este că Zidane a făcut lucruri extraordinare aici. Mi-ar plăcea să câştig încă un Champions League aici, nu trei cum a reuşit Zizou”, a glumit Ancelotti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.