Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carlo Ancelotti l-a egalat pe Sir Alex Ferguson - Antrenorii cu cele mai multe victorii în Liga Campionilor

amicohoops.net
Carlo Ancelotti

Italianul Carlo Ancelotti a reușit să îl egaleze pe legendarul Sir Alex Ferguson într-un clsamanet inedit al numărului de victorii obținute de un antrenor în Liga Campionilor. El a ajuns la 102 victorii, în meciul din etapa a treia din faza grupelor Ligii Campionilor.

În urma victoriei cu Shakhtar (2-1), antrenorul lui Real Madrid l-a egalat pe Alex Ferguson ca fiind antrenorul cu cele mai multe victorii din istoria Ligii Campionilor, ambii având 102 victorii. Pep Guardiola este al treilea în clasament, cu 96.

În același meci în care Ancelotti l-a egalat pe Ferguson, Real Madrid a executat 36 de șuturi spre poartă în meciul cu Shakhtar. Sunt doar 2 meciuri din Liga Campionilor din ultimii 15 ani cu cel puțin atâtea șuturi de o singură parte.

Milan a reușit 36 de șuturi în meciul cu Celtic (1-0) din 7 martie 2007, iar tot Real Madrid 38 de șuturi în meciul cu Roma (2-0) din 8 martie 2016.

Meciul dintre Real Madrid și Shakhtar a fost primul în care au jucat 10 titulari străini (toți cu excepția lui Carvajal la Madrid) împotriva a 11 titulari naționali (toți ucraineni la Shakhtar) în același meci din Liga Campionilor. O situație asemănătoare a fost consemnată la 5 noiembrie 2014, când Athletic Bilbao a aliniat 11 spanioli și rivala Porto 11 străini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.