Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carlos Alcaraz vs. Novak Djokovic: Cine va câștiga duelul generațiilor la Roland Garros 2023?

stiripesurse.ro
Novak Djokovic Carlos Alcatraz

O confruntare de top, între tânărul prodigiu al tenisului mondial, Carlos Alcaraz, și veteranul multiplu campion, Novak Djokovic, este pe cale să aibă loc în semifinalele Roland Garros 2023. Un eveniment așteptat cu mare interes de comunitatea de tenis și fanii acestui sport, această partidă promite un duel de zile mari, care va fi marcat de tensiune și entuziasm.

În cea de-a doua semifinală a turneului, tânărul spaniol Carlos Alcaraz, cu o cotă de 1.50 la casele de pariuri online, este considerat favorit pentru a se impune în fața lui Novak Djokovic, titratul jucător sârb care acum are o cotă de 2.62, informează Coduri-Bonus.ro. În ciuda diferenței de vârstă și experiență, această partidă promite un joc dinamic și echilibrat, care ar putea merge în orice direcție.

Carlos Alcaraz, la doar 19 ani, s-a impus rapid în lumea tenisului, datorită performanțelor sale remarcabile. Cu un joc puternic și o precizie extraordinară, spaniolul a reușit să se impună în fața unor nume de top ale tenisului mondial. Alcaraz a declarat că se așteaptă la o partidă dificilă, dar este pregătit să facă față provocării și să își demonstreze încă o dată talentul și abilitățile.

"Este incredibil să joc o semifinală de Grand Slam contra lui Novak (Djokovic). L-am văzut de milioane de ori în semifinale de Grand Slam sau câștigând titluri. Îmi amintesc de meciurile lui Rafa (Nadal) şi Djokovic. Este ceva la care am visat întotdeauna. Când mă uitam la acele meciuri, îmi spuneam: 'într-o zi, voi fi eu'. Iar ziua aceea a venit. Este un vis devenit realitate", a spus Alcaraz.

"Nu voi spune că sunt cel mai bun, dar mă simt ca unul dintre cei mai buni cu nivelul pe care îl arăt. Mă simt bine în joc, cu multă încredere, tehnic, fizic şi mental, iar de aceea joc un tenis bun", a adăugat cel mai tânăr lider mondial din istorie.

"Dar Djokovic este unul din cei mai buni jucători din istoria tenisului. Va fi a 45-a sa semifinală de Grand Slam, iar aceste cifre spun totul despre experiența sa, despre tenisul pe care îl joacă. Este o stâncă, de asemenea, din punct de vedere fizic. Va fi un meci foarte solicitant, foarte dificil, știu bine, dar voi încerca să uit tot ce reprezintă şi să joc cel mai bun tenis al meu", a conchis Alcaraz.

De cealaltă parte, Novak Djokovic, deținătorul a 20 de titluri de Grand Slam, are toate condițiile necesare pentru a-și etala experiența și abilitățile pe terenul de joc. Cu toate că este văzut ca outsider de către casele de pariuri, Djokovic a dovedit de nenumărate ori că este un adversar de temut, capabil să revină în joc chiar și în cele mai dificile momente.

"Se comportă foarte bine", a spus Djokovic despre Alcaraz în cadrul conferinței de presă de marți. "Fără îndoială, este un tip foarte simpatic, atât pe teren, cât și în afara acestuia; aduce multă intensitate pe teren. Îmi amintește de cineva din țara sa care joacă cu mâna stângă. Își merită succesul, fără îndoială. Muncește din greu și este deja un jucător foarte complet, la doar 20 de ani.

"Am jucat împotriva lui doar o dată, în Madrid anul trecut, cu un scor de 7-6 pentru el în setul decisiv. Nu am mai jucat împotriva lui de atunci. Da, la majoritatea turneelor din acest an nu am fost în aceeași tablă, dar acum iată-ne.

"Acesta este meciul pe care mulți oameni vor să-l vadă. Este cu siguranță cea mai mare provocare pentru mine până acum în acest turneu. Dacă vrei să fii cel mai bun, trebuie să învingi pe cei mai buni. Este cu siguranță adversarul de învins, aici. Abia aștept acest meci."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.